Siste nytt

12. september 2022

Sykkelopplevelser – nå også i Lillestrøm

I januar i år åpnet Sykkelopplevelser ny butikk i Lillestrøm. På Stortorvet 26 – vegg-i-vegg med Concordia-bygget – har vi 350 m2 butikk og verksted som […]
24. oktober 2020

Vinterlagring av sykler

Ikke la dette være din sykkel i vinter! La oss ta vare på den for deg og gjøre den i førsteklasses stand før sesongen starter. Vi har flere lagringspakker å velge mellom, alt fra enkel oppbevaring til full service med vask og rens.
6. juni 2020

Sykkelrep på A-Hus

Sykkelopplevelser er ikke bare en sykkelbutikk og -verksted med fast utsalgssted. Vi tilbyr også mobilt sykkelverksted. På bildet ser du da vi var på A-Hus. Sammen med ledelsen sørget vi for at de ansatte fikk reparert syklene sine uten kostnad.
6. juni 2020

Stor elsykkel-test

Elsykler er i vinden som aldri før, og utvalget er enormt. Det kan være vanskelig å vite hvilken modell man skal velge. Tek.no har nå utført en omfattende test av flunkende nye elsykler i flere prisklasser. En av våre satsningsmodeller fra Giant kommer svært godt ut
23. mai 2020

Få nyheter på mail

Vi vil med ujevne mellomrom sende ut informasjon på mail via vårt nyhetsbrev. Det kan være hvilke fantastiske nyheter vi har fått inn i butikken, eller hvor og når vi vil arrangere vårt neste nybegynnerkurs for stisyklister. Vi anbefaler deg å melde deg på vårt nyhetsbrev.
23. mai 2020

Frog Bikes til barna

Sykling er en aktivitet hele familien kan gjøre sammen. For oss er det viktig at også barna har et best mulig utgangspunkt for å henge med og kose seg på familieturen. Derfor har vi en mengde kvalitetssykler fra Frog Bikes tilgjengelig i butikken vår.
Nyhetsbrev
Frisk opp innboksen med nyhetsbrev fra Sykkelopplevelser