Vi ser tilbake på en lang historie med å ha mottatt Design & Innovation Award for noen av våre mest innovative sykler. Gjennom årene har eONE-SIXTY, REACTO, eSILEX, SILEX, ONE-TWENTY, eONE-FORTY EQ og SCULTURA TEAM blitt hedret med denne prisen, og vi var håpefulle om at vårt bidrag fra 2023 ville kunne følge i deres fotspor.

Vår nye ONE-SIXTY ble allerede høyt rost av den internasjonale terrengsykkelpressen, og var i stand til å legge seg selv til den lange listen over prisbelønte MERIDA-sykler og har blitt gitt den ettertraktede 2023-prisen i terrengsykkelkategorien.

Her er dommen fra prispanelet som oppsummerer hvorfor det ble tildelt Design & Innovation Award 2023:

«Med den nye ONE-SIXTY leverte MERIDA det mange andre produsenter har lovet i lang tid: en enduro-sykkel som kan velges basert på dine ønskede kjøreegenskaper i stedet for din anatomi. Dette er mulig takket være et enkelt, men veldig smart geometrikonsept som kombinerer et ekstremt kort seterør og MERIDAs interne Team TR dropperstolpe. Denne kommer med hele 230 mm vandring på tvers av alle størrelser og lar deg justere vandringen uendelig mellom 30 mm og 230 mm, slik at du kan velge rammestørrelsen din, ikke basert på din indre søm, men din kjørestil. Ved siden av det spesielle geometrikonseptet, bruker MERIDA utallige nyttige, gjennomtenkte detaljer som gjør den til en allsidig og robust enduro-bruiser. Blant dem er miniverktøyet under salen og Essential Tool Wrap i oppbevaringsrommet, som gjør uplanlagte reparasjoner i løypa litt mindre stressende.»

Med ONE-SIXTY som en av de mest arbeidsintensive syklene i vår historie, er vi igjen utrolig stolte over å få anerkjennelse for innsatsen vår ved å tildeles Design & Innovation Award 2023. Vår nye enduro-sykkel kan nå stille opp ved siden av noen av de mest prisbelønte MERIDA-syklene de siste årene.

For å finne ut mer om den svært ettertraktede Design & Innovation Award, gå til prisens nettside: design-innovation-award.com

For den offisielle anmeldelsen av ONE-SIXTY, vennligst klikk her.