Ikke la dette være din sykkel i vinter! La oss ta vare på den for deg og gjøre den i førsteklasses stand før sesongen starter. Vi har flere lagringspakker å velge mellom, alt fra enkel oppbevaring til full service med vask og rens.

 • Vinterlagring / hotell
  Vi lagrer sykkelen din tørt og varmt for deg frem til senest 1.5.
 • Lagring med service.
  I tillegg til lagring justerer vi bremser og gir. Vi smører alle bevegelige deler, sjekker og evt. strammer alle lagere.
 • Vask og rens
  Hvis ønskelig vasker vi hele sykkelen og renser drivverket.
 • Dekkhotell
  Inkludert i prisen er omlegging av dekk f/b samt lagring av dekkene dine til neste sesong.

Ta kontakt med oss på tlf. 67 97 30 02 eller info@sykkelopplevelser.com, så finner vi den løsningen som passer deg best! Vi henter også inntil fire sykler mot et vederlag, dersom du bor på Lørenskog, Strømmen eller Lillestrøm.